Tjenester

Innsikt og strategi

Du vet hvor du vil, og du kjenner dine kunder, produkter og tjenester. Vi vet hvordan du kommer deg dit og blir enda bedre kjent med kundene dine. Og din kompetanse kombinert med vår fagkompetanse blir grunnlaget for et fruktbart samarbeid!

Kommunikasjon

Vi skreddersyr kommunikasjonsløsninger etter både behov og budsjett. For å kunne levere kanaluavhengige løsninger av høy kvalitet, jobber vi teknologiuavhengig - det vil si at løsningene og ideene jobbes frem basert på målgrupper, budsjett og behov før man velger kanalene det skal formidles gjennom. Vi er også opptatt av å sette våre kunder i stand til å forankre, foredle og formidle kommunikasjonen selv.

Design og konsept

Er profilen din responsiv? Fungerer logoen like bra på en trykksak som på nettsiden eller på Facebook? Inneholder nettsiden din nødvendig funksjonalitet slik at brukeren får gjort det hen kommer for? Vårt kjerneområde er kreativitet som folk har bruk for og som gir deg resultater.

Kunder og kanaler

Vår arbeidsmetodikk ligger til grunn for alt vi gjør - også kanalvalg. Det er ingen som er tjent med å "være overalt", det koster penger og kan fort slite på din egen organisasjon. Derfor er strategi og innsikt så viktig, for med grundig forarbeid vet vi akkurat hvordan vi skal nå frem med budskapet til målgruppen.